Voorzitter

Bohez Roel - gewezen advocaat en hoofdlector Hogeschool Gent departement rechtspraktijk. 

Secretaris

Kathleen VAN STEENKISTE - vrijzinnig humanistisch consulent, huisvandeMens Gent.

Penningmeester

VAN AUTENBOER Griet - gepensioneerd hoofd studentenadministratie lerarenopleiding Hogeschool Gent.

Leden van het uitgebreid bestuur

VANOOSTHUYSE Eddy -

Klarinet, docent aan Hogeschool Gent, conservatorium, hoofd internationale klarinetklas, klarinetsolo Brussels Philharmonic/Vlaams Radio-orkest, lid van verschillende kamermuziekensembles
www.eddyvanoosthuyse.be                                             

 

VAN HAUTE Mieke -

Voorzitster Muziekraad Vlaanderen, gewezen directrice  stedelijke academie voor Muziek en Woord Izegem, docente compositie KM Conservatorium Gent.
Stichter en beheerder van Camera Obscura, beheerder van Jeugd & Muziek Izegem en ondervoorzitter van VerDi, lid van ISME, het European Piano Teachers Association (EPTA) en stichtend lid van Yotam (jong muzikaal talent). 

www.matrix-new-music.be/componist/van-haute-mieke

VERCRUYSSE Kaat

WESTERLINCK Wilfried -
Componist, ex-lesgever muziekanalyse aan het conservatorium van Antwerpen (1970-1983), ex-eerste producer Radio 3 (VRT), kamermuziek en grote radioprojecten, mede oprichter ComAV-(Componisten Archipel Vlaanderen), lid Studiecentrum Vlaamse Muziek, concertorganisator, secretaris Peter Benoitfonds.
www.wilfriedwesterlinck.com

CALLENS Luc -
Hoboïst, organisator Middagconcerten Antwerpen, zaakvoerder Catalpaproductions. Hij studeerde aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Gent en behaalde bij Paul Beelaerts het diploma hobo met grote onderscheiding. Als orkestmuzikant was hij onder andere in dienst van de Vlaamse Opera en de Koninklijke Muntschouwburg
.

AGSTERIBBE Frank -

Docent, onderzoeker en projectleider aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen.
Co-voorzitter van de onderzoeksraad van het Koninklijk Conservatorium en de Koninklijke Academie van Antwerpen. Oprichter en tot 2013 klavecinist en dirigent van het Belgisch barokorkest B’Rock.
Frank Agsteribbe is dirigent en artistiek leider van het vocaal ensemble cantoLX in Luxemburg, waar hij ook curator is van de festivals “Passions et Lamentations” en “Stille Kunst”.

www.frankagsteribbe.be